Zieuwent 17 juli 2021

Beste BCZ leden,

Na een lange en gedwongen pauze is het dan eindelijk zover: we kunnen weer beginnen met bridgen. Voor velen van ons zal het even wennen zijn.

Als bestuur en wedstrijdleiding hopen wij dat onze leden deze vervelende periode goed zijn doorgekomen.

Wij willen de rest van de zomercompetitie gebruiken om er weer “in te komen”.

Dat is de reden dat wij deze opstartperiode met alleen eigen leden  willen gaan spelen, dit in tegenstelling tot voorheen, dus zonder gastspelers van buitenaf.

Een uitzondering hierop betreft de vaste invallers.

Zoals bekend zal zijn, is het de bedoeling dat jullie je op woensdagavond als paar aanmelden.

De eerste speeldag staat gepland op woensdag 21 juli, graag aanwezig om 19.15 uur (aanvang 19.30 uur) in het Witte Paard Dorpsstraat 49 te Zieuwent.

Om het begin soepeler te laten verlopen vragen wij  jullie om vooraf, via mail, aan te geven welke paren van plan zijn die avond te komen, kenbaar te maken bij Guido Vosters:  vostersgf@gmail.com

We willen jullie ook verzoeken om aan te geven of jullie met een andere partner willen spelen. Ook eventuele ( we hopen van niet) afmelding van de club aan ons door te geven.

Het BCZ bestuur en wedstrijdleiding.

Naar

Naar